waterfles met opdruk Kan voor iedereen leuk zijn

Waterfles Hiking Een klantenkring in onze Bed & Breakfast bestaat grotendeels uit wandelaars en fietsers. Wij zochten ons passend artikel waar men ook zeker hetgeen aan heeft. Deze bidon voldoet prima aan onze wensen, kan zijn keurig netjes bedrukt en zal zeker in de smaak vallen bij onze klanten.

Prikkels kan zijn een energiek en creatief festival uit Eindhoven voor weet uw totaalconcepten in cadeaus, premiums en “custom made” verpakking voor vmb. Wij melden u een eigen toewijding welke u zodra klant mag verwachten en verlenen meer…

We factureren na bezorging indien u dan ook bestaande liefdesrelatie bent of bestelt betreffende volledige bestelbon en voldoet u dan ook aan een check met een Kamer betreffende Koophandel, geen 06 tracks, hotmail, gmail ofwel dergelijke aangewend.

Opvouwbare waterflesjes bedrukken? Dan ben jouw bij Maxilia aan het geschikte adres. Een opvallend geschenk, het makkelijk meegenomen mag geraken. Bedrukt betreffende je merknaam! Echt zul je positieve reacties krijgen op kantoor, outdoor evenement of op de beurs.

Vind je een artikel betreffende gelijke kenmerken en kwaliteit ergens anders voor een lagere verkoopprijs? Zend ons dan de prijsopgave van de concurrent. Wij vergelijken die en verrichten je ons passend assortiment zodat ook jij betreffende de diensten kun genieten.

Op welke manier groot kan mijn opdruk erop? Standaard geeft een drukkerij aan dat het 30 x 35 mm op dit bekertje is, maar we mogen ook omtrent dit bekertje drukken, het maakt de opdruk ettelijke malen hoger. Een prijzen aangaande omtrent opdruk op het DOPPER flesje zijn op aanvraag.

Bestelt u dan ook terwijl de voorraad ook niet toereikend is, dan mogen wij een levertijd helaas ook niet garanderen. Neem aanraking met het op om te informeren ofwel daar voorraad onderweg is. U dan ook kunt op deze plaats geen samples bestellen (reeks 2 stuks)

U kunt een Dopper drinkfles drukken in het formaat 45 x 40 mm, 90 x 40 mm of ook kompleet omtrent. Welke opdruk u dan ook tevens kiest, u kiest een duurzame drinkfles wanneer promotiemiddel, welke bij iedereen in een smaak valt. Toepassen de dopper waterflessen tijdens sportevenementen ofwel beurzen en uw bedrijf blijft positief tussen een zorg voor de (zakelijke) relaties en klanten.

De waterfles Hiking sluit uitstekend door de schroefdop en mag betreffende een karabijnhaak eenvoudig met de riem ofwel tasje worden gehangen. De aluminium bidon houdt de drankjes koel en is prettig om mee te nemen gedurende ons (sportieve) wandeling. Dit geschenk mag worden bedrukt met een opdruk naar selectie. Laat een fles onder andere bedrukken met de naam over de evenement. Een Hiking drinkfles is leverbaar in verschillende kleuren.

Wilt u dan ook ons Dopper drukken wegens de relaties ofwel medewerkers. Dan heeft u keus uit meerdere kleurcombinaties. Het aanbod betreffende de Dopper is de laatste jaren aldoor uitgebreider geworden. De Dopper is beschikbaar in de volgende uitvoeringen:

OPDRUK RUIMTES Afhankelijk aangaande uw wens mogen we rond een beker of op 2 zijde aangaande de Dopepr drukken. Zie op deze plaats een opdruk formaten  

Waterfles Hiking Echt sterk artikel wat voor een jong en oud is te benutten, reacties va het publiek waren read more positief.

Op deze plaats vindt u verschillende soorten plastic waterflessen, welke allen te bedrukken zijn en voorzien mogen worden met extra opties. Een waterflessen geraken allicht verder onbedrukt geleverd.

Tenzij anders aangegeven behalve het artikel, geraken witte artikelen in 8 werkdagen geleverd na akkoord betreffende een drukproef en mits voorradig. De planningsdatum met de bezorging staat op de orderbevestiging. Planningsdata zijn bij voorbehoud. Kortere levertijden bestaan in overleg mogelijk.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “waterfles met opdruk Kan voor iedereen leuk zijn”

Leave a Reply

Gravatar